Premier

I over 50 år har vi levert premier til idrettslag i hele Sarpsborgdistriktet.

I vår forretning i Pellygata 57 lagerfører vi et stort utvalg av premier for alle typer idretter. Produktene omfatter pokaler, begre, medaljer, figurer og glassprodukter av god kvalitet og til konkurransedyktige priser.

Gravering er med på å øke verdien av premien, og vi anbefaler at du benytter deg av denne muligheten. Gravering utføres på eget verksted. Vi har lang erfaring med gravering og tilpassing av premier, og leverer på kort varsel.

Når det gjelder pokalgravering vil det være pokaler som er mer egnet for dette enn andre, og vi ber deg spesielt spørre om dette ved bestilling av pokaler med gravering. Tapeteksting er vårt billigste alternativ, men meget anvendelig. Tapen kan monteres på nær sagt alle produkter. Fargekombinasjoner finnes det også mange av. Priser på forespørsel. Våre leverandører av premier er Cara og Norsk Dekor