Gaver

Hos oss finner du en mengde flotte gaveartikler – til hjemmet eller til en helt spesiell anledning.

Vårt utvalg av gaver omfatter produkter i tinn, sølv og munnblåst glass i alle prisklasser. Vi legger vår ære i å velge produkter av høy kvalitet og hjelper deg gjerne med å finne den perekte gaver til de spesielle anledningene. Våre gaver blir i hovedsak levert av:

  • Askvoll Haugrud – en tradisjonell og solid produksjonsbedrift, etablert april 1940 og beliggende i Tønsberg. Bedriften leverer pynte- og bruksgjenstander i støpt tinn, barneartikler og kniver med tinn- eller sølvbeslag. Alle artikler leveres i gavepakninger.
  • Rikter Svendsen – fører vi blant annet et stort utvalg av flotte smykkeskrin.
  • Th.Martinsen – flotte bryllupsgaver, sølv korpus og sølvbestikk
  • Arven – flotte bryllupsgaver, sølv korpus og sølvbestikk
  • Magnor – alt i glass
  • Sylvsmidja – kniver, sukkerskjeer, belter, smykker, klokker og bunadssølv
  • Espeland – Diamanter, smykker, bunadssølv og diverse gaveartikler